banner388
banner390
banner410
banner408

Platonik Aşk Cinayeti

16 Yaşındaki Genç Kıza Aşık Olan Evli Ve Bir Çocuk Babası Olan Rıdvan A. Aşkına Karşılık Alamayınca Genç Kızı Bıçakladıktan Sonra İntihar Etti

banner269

Platonik Aşk Cinayeti

16 Yaşındaki Genç Kıza Aşık Olan Evli Ve Bir Çocuk Babası Olan Rıdvan A. Aşkına Karşılık Alamayınca Genç Kızı Bıçakladıktan Sonra İntihar Etti

04 Mayıs 2016 Çarşamba 11:12
Platonik Aşk Cinayeti
AŞKINA KARŞILIK ALAMAYINCA GENÇ KIZI BIÇAKLADI

Alınan bilgiye göre olay, dün Kağıthane'de meydana geldi. Evli ve bir çocuk babası Rıdvan A., evinin yakınında çalışan 16 yaşındaki G.Ö.'ye aşık oldu. Genç kız ile konuşan Rıdvan A., duygularını anlattı ancak beklediği yanıtı alamadı. Dün sabah saatlerinde genç kızın çalıştığı iş yerine giden Rıdvan A, dehşet saçtı. Bıçakla G.Ö.'yü yaralayan Rıdvan A., evine kaçarak kapıyı kilitledi.

KENDİNİ EVE KİLİTLEYİP İNTİHAR ETTİ

Yaralı genç kız hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken olay yerine gelen polis ekipleri, kısa süre Rıdvan A.'nın evini tespit etti. Kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri, Rıdvan A.'nın kanlar içinde yerde olduğunu ve bıçakla intihar ettiğini belirledi. Rıdvan A.'nın cansız bedeni, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Platonik aşkını bıçakladıktan sonra intihar eden Rıdvan A., güvenlik kameralarına da yakalandı. Görüntülerde Rıdvan A. olaydan önce genç kızın iş yerine gidiyor. Diğer görüntüde ise olayın hemen ardından Rıdvan A.'nın kaçışı görülüyor. 
 
Son Güncelleme: 11.06.2016 18:21
Anahtar Kelimeler:
CinayetBıçakPlatonikAşk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.