banner388
banner390
banner410
banner408

O Hainle Okul Arkadaşı Çıktılar !

Genelkurmay’a elinde bulunan tabanca ile giren hainin, Fethullahçı Terör Örgütü’nün karakutusu Adil Öksüz’le aynı üniversitede okumuş olan Mehmet Akçara olduğu ortaya çıktı.

banner269

O Hainle Okul Arkadaşı Çıktılar !

Genelkurmay’a elinde bulunan tabanca ile giren hainin, Fethullahçı Terör Örgütü’nün karakutusu Adil Öksüz’le aynı üniversitede okumuş olan Mehmet Akçara olduğu ortaya çıktı.

25 Ağustos 2016 Perşembe 09:39
O Hainle Okul Arkadaşı Çıktılar !

Fethullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi esnasında Genelkurmay Karargâhı'na elinde tabanca ile içeri giren hain, darbe kalkışmasının kara kutusu olarak aranmakta olan Adil Öksüz'le aynı üniversiteden Mehmet Akçara çıktı.  Akçara'nın Fethullahçı Terör Örgütü girişimleri ile Kara Harp Okulu'nda öğretim görevlisi olarak çalışmış olduğu belirlendi.

ARKADAŞI ÇIKTI

 Sakarya Üniversitesi’nin Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde 2012 yılında mezun olmuş olan Akçara, Kara Harp Okulu'nda Türk Dili öğretim görevlisi olarak çalışıyordu. Genelkurmay Karargâhı baskını esnasında elinde tabanca bulunan kırmızı gömlekli Akçara, firari olan Öksüz'ün de arkadaşı çıktı. İki arkadaşın üniversitede sürekli görüştükleri belirlendi. Akçara, üniversiteden bir süre sonra bir Fethullahçı Terör Örgütü projesi olarak Kara Harp Okuluna sızdı. Firari olan Öksüz’ün 'Hava Kuvvetleri imamı' toplantılarına da katılım sağlayan Akçara'nın, Fethullahçı Terör Örgütü'nün "Büyük Bölge Talebe Mesulü" olduğu belirlendi. Öksüz'ün görev yapmış olduğu İlahiyat Fakültesi'nin yayın organı olan Nüsha'da da yazılar yazmış olan Akçara, FETÖ'cü generaller ile karargaha girdi. Akçara, 2008 ile 2012 yılları arasında Sakarya'da 12 cemaat evinden sorumluydu. Sakaryalı olan Akçara'nın üniversitedeki arkadaşları Akçara'nın Sakarya Serdivan'da olan Mobilyacılar Çarşısı'nda bir Fethullahçı Terör Örgütü yurdunda müdür yardımcılığı yapmış olduğu, kendi evinde kalmayıp Fethullahçı Terör Örgütü evlerinde kaldığını söyledi.

Son Güncelleme: 25.08.2016 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.