banner388

Metrobüs Yoldan Çıktı! Yaralılar Var...

Yoldan çıkan metrobüs D100 yoluna girdi. Kazada yaralıların olduğu bildirildi.

Metrobüs Yoldan Çıktı! Yaralılar Var...

Yoldan çıkan metrobüs D100 yoluna girdi. Kazada yaralıların olduğu bildirildi.

23 Eylül 2016 Cuma 09:14
Metrobüs Yoldan Çıktı! Yaralılar Var...

Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, Anadolu-Avrupa yolunda D100'e girerek kaza yaptı ve kazada yaralıların olduğu bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Acıbadem'deki metrobüs kazasıyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

"Sabah saatlerinde Acıbadem-Kadıköy istikametinde seyir halinde olan metrobüs yoldan çıkıp karşı yöne geçerek üç otomobil bir otobüse çarptı. Kazada 11 vatandaşımız hafif yaralandı ve kazanın olmasıyla birlikte itfaiye ve ambulanslar 6 dakikada olay yerine intikal etti. Otobüsün vinçlerle kaldırma çalışmaları devam etmekte ve görgü tanıklarından alınan bilgilere göre bir yolcunun metrobüs şoförüne saldırdığı ve darp ettiği, kazanın bu nedenle meydana geldiği öğrenildi. Oayla ilgili soruşturma devam ediyor."

İstanbul Valiliği de kazanın, yolculardan birinin metrobüs şoförüne şemsiye ile müdahale etmesi üzerine meydana geldiğini ve o şahsın gözaltına alındığını açıkladı.

Son Güncelleme: 23.09.2016 11:13
Anahtar Kelimeler:
Metrobüs KazasıAcıbadem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 2016-09-24 21:09:53

Saygısız. Liktirbu