banner388
banner390
banner410
banner408

Hırsızlar Yakalandı Evde Bayram Havası Yaşandı

Tokat’ın ilçesinde biçerdöver yardımıyla hasat yapılmış daha sonra ise 19 tonluk silajlık mısırı çalınan çiftçi, hırsızların bir an önce yakalanması ile adeta bayram sevinci yaşadı.

banner269

Hırsızlar Yakalandı Evde Bayram Havası Yaşandı

Tokat’ın ilçesinde biçerdöver yardımıyla hasat yapılmış daha sonra ise 19 tonluk silajlık mısırı çalınan çiftçi, hırsızların bir an önce yakalanması ile adeta bayram sevinci yaşadı.

04 Ekim 2016 Salı 17:20
Hırsızlar Yakalandı Evde Bayram Havası Yaşandı

Alınan bilgiler doğrultusunda, Tokat'da toplam 19 tonluk mısırın tarladan çalınmış olması ile ilgili  Emniyet Müdürlüğünce geniş kapsamlı çalışma başlatılmıştı. Yapılmış olan geniş çağlı çalışmalarda mısırların izine ulaşıldı. Polis ekipleri, Turhal ilçesine satılmış olan mısırları Çorum’a kamyon  yardımı ile götürülürken ele geçirdi. İlçeye getirilen mısırlar madur olan çiftçiye geri veridli. Olayın ardından gözalrına alınmış olan şüpheliler F.Ş., O.Ş, ve M.A Emniyette ifadeleri alınarak daha sonra savcısının da talimat vermesi ile tutuksuz yargılanarak serbest bırakıldı.

 Evde Adeta Bayram Havası Yaşandı

Çiftçi toplam 19 ton mısırını hırzsızlardan geri alan çiftçi İsa Demirel (36), yaşanan bu hırsızlığın çok kısa bir süre içerisinde aydınlatılmasından dolayı oldukça mutlu olduğunu basın mensupları ile paylaştı. Tarlasını o halde gören ve şoka giren İsa Demirel, mısırların satışının yapılmasından sonra Çorum’a çoruma yollanmak üzere yola çıktığında evde adeta bir bayram havası yaşandığını söyleyerek "Hırsızlar tarafından çalınan silajlık mısırlarımı Turhal’da bir bayiye satışını yapmışlar. O bayi ise mısırları Çorum’a kendi kamyonuna koyarak yollamış. Mısırlar emniyet tarafından yolculuk esnasında yakalandı. Kendim gidipğ bizzat teslim aldım. Tarlama yapılan zarar tespit edildi. Allah onlardan bin kat razı olsun . Çok kısa bir süre içerisinde olayı aydınlattılar. Şikayetçi oldum" dedi.6 sene boyunca kiraya almış olduğu arazide  yaklaşık olarak 25 dönümlük bir alana mısır eken Demirel, mısırlarını kontrol etmek için tarlaya gittiğinde hayatnın şokunu yaşamıştı. 15 dönümlük araziden toplam 19 ton mısırı hırsızlar tarafından çalınan İsa Demirel, durumu polise bildirmişti. 

Son Güncelleme: 14.10.2016 10:21
Anahtar Kelimeler:
EmniyetTokatçorum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.