banner388

Herkesi Şaşırtan Hırsızlık

Tokat da tam 15 dönümlük bir mısır tarlası, biçerdöver ile hasat yapılarak çalındı.

Herkesi Şaşırtan Hırsızlık

Tokat da tam 15 dönümlük bir mısır tarlası, biçerdöver ile hasat yapılarak çalındı.

03 Ekim 2016 Pazartesi 08:42
Herkesi Şaşırtan Hırsızlık

Alınmış olan bilgiler doğrultusunda,  6 senedir kiraya aldığı arazide mısır ekimi yapmış olan çiftçi İsa Demirel (36) tarlayı kontrol etmek için geldiğinde büyük bir şok yaşadı. Yol kenarında mısırlar dururken, iç bölgede bulunan arazideki yaklaşık olarak 15 dönümlük alanın hasat edildiğini fark eden Demirel, büyük şok yaşadı.Komşularından tarlanın 3 gün önce hasat yapılmış olduğunu öğrenen İsa Demirel, bu olayı polislere ve jandarmaya bildirdi. Hasat yapmak için gün saydığını ve uzun süredir vermiş olduğu emeklerin boşa gitmesine üzülen Demirel, 10-15 bin TL zararı bulunduğunu söyledi.
 
"KREDİ ÇEKMİŞTİM"
Tarlanın hasat edilip mısırların çalınmış olduğunu görünce başından kaynar sular döküldüğünü söyleyen İsa Demirel, "Komşularımı aradım biçerdöverin hasat yapıp kamyona yüklenmiş olduğunu öğrendim. Bankadan kredi çekmiştim, emek verdim. Borcum var. Burayı 7-8 bin TL’ye kiraladım. Hırsızların hemen bulunmasını istiyorum. Memleketimizde hiç böyle bir olay olmamıştı" dedi.
Tahsin Demirel ise hasat zamanı yapılmış olan bu hırsızlığın halen şokunu atlatamamış olduklarını ifade ederek, "Bir senelik emeğimiz boşuna gitti. Bu hırsızların hemen bulunmasını istiyoruz. Biz böyle bir hırsızlık hiç görmedik bugüne kadar" diye konuştu.
 
 
 

Son Güncelleme: 14.10.2016 13:09
Anahtar Kelimeler:
HırsızlıkKrediTarla
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.