banner388

Halk Tecavüzcüyü Yakmak İstedi

Yanında çalışan 16 yaşındaki 2 çocuğa 1 yıl boyunca tecavüz ettiği iddia edilen fırıncı, mahalleli tarafından darp edip, benzin dökülerek yakılmak istendi.

Halk Tecavüzcüyü Yakmak İstedi

Yanında çalışan 16 yaşındaki 2 çocuğa 1 yıl boyunca tecavüz ettiği iddia edilen fırıncı, mahalleli tarafından darp edip, benzin dökülerek yakılmak istendi.

05 Kasım 2016 Cumartesi 10:43
Halk Tecavüzcüyü Yakmak İstedi

Adana'nın Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesinde yaşanan olayda, yanında çalışan 16 yaşındaki iki erkek çocuğuna yaklaşık 1 yıldır kimi zaman ölümle tehdit edip, kimi zaman da para vererek kimseye söylememelerini sağlayarak tecavüz ettiği iddia edilen fırın sahibi Z.İ., durumu öğrenen çocukların akrabaları ve mahalleli tarafından linç edilmeye kalktı.

Fırını kapattıktan sonra içerideki banyoda tecavüze uğrayan çocuklar,bu durumu uzun süre kimseye anlatamadı, ancak bir süre sonra davranışlarından şüphelenen arkadaşlarının ısrarlı soruları üzerine fırıncı tarafından tecavüze uğradıklarını anlattılar. Arkadaşları öğrendikleri bu çirkin olayı mahallede anlatmaya başladı ve olayı öğrenen çocuklardan birinin akrabaları ve mahalleli toplanıp fırını bastı.

Tecavüzcü fırıncıyı darp edip üzerine benzin dökerek yakmaya çalışan vatandaşları olay yerine gelen polis engelledi. Polis, kızgın kalabalığın elinden kurtardığı zanlıyı gözaltına alıp, tedavi için hastaneye götürdü. Hastaneden tedavi gördükten sonra emniyete götürülen fırıncı, burada vermiş olduğu ifadede suçlamaları kabul etmeyip, iftiraya uğradığını savundu.

Psikolog eşliğinde ifadeleri alınan çocuklar, 1 yıldır tehditle tecavüze uğradıklarını söylediler. Emniyetteki ifadesi sonrası adliyeye sevk edilen fırıncı tutuklandı.

Son Güncelleme: 07.11.2016 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.