banner388
banner390
banner410
banner408

Halay Başı Olmak Önemli!

Düğünde halay başı olmak yüzünden çıkan kavgada 1’i ağır 5 kişiyi yaraladı.

banner269

Halay Başı Olmak Önemli!

Düğünde halay başı olmak yüzünden çıkan kavgada 1’i ağır 5 kişiyi yaraladı.

25 Ekim 2016 Salı 10:44
Halay Başı Olmak Önemli!

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde dün bir düğünde iki grup arasında halay başı olma meselesi yüzünden çıkan yumruk yumruğa kavga, düğündekiler tarafından ayrıldı. Ancak, hırsını alamayan M.Ö.A. düğün bittikten sonra evlerine giden Sedat D. (30), Mertcan D.(17), Salih A., Zekeriya Y. ve Berkay Ş.'nin arasına otomobilile daldı ve kazada 1’i ağır 5 kişiyi yaraladı.

Yaşanan olayda yaralanan aynı zamanda da ağır yaralanan Mertcan D.'nin amcası olan Sedat D., "Olay düğün salonunda bitti zannederken, düğün bittikten sonra eve gitmek için yola çıktığımızda, malum şahıs o kavgadan ötürü tekrardan yeğenimi görünce arabayı hepimizin üzerine gözünü kırpmadan sürdü. Canımıza kast etti resmen, çok kötüydü. O anları yaşamak zor. Yeğenimin durumu ağır, adalete güveniyoruz" diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 25.10.2016 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.