banner388
banner390
banner410
banner408

Hakan Uzan'ın Karısı Teslim Oldu

13 yıldır yurtdışında olan ve kırmızı bültenle aranan Hakan Uzan'ın eşi Türkiye'ye dönüp teslim oldu.

banner269

Hakan Uzan'ın Karısı Teslim Oldu

13 yıldır yurtdışında olan ve kırmızı bültenle aranan Hakan Uzan'ın eşi Türkiye'ye dönüp teslim oldu.

25 Kasım 2016 Cuma 09:30
Hakan Uzan'ın Karısı Teslim Oldu

13 yıl önce İmar Bankası soruşturması yüzünden eşi Hakan Uzan ile birlikte yurtdışına kaçan Özlem Hanife Uzan, Türkiye'ye döndü ve polise teslim odu. Kemal Uzan, Hakan Uzan ile Özlem Hanife Uzan, İmar Bankası soruşturması sırasında yurtdışına kaçmışlardı ve kırmızı bültenle aranıyordu.

Özlem Hanife Uzan, Türkiye'ye dönüp, polis nezaretinde adliyeye götürüldü.  Adabank’ın zarara uğratıldığı gerekçesiyle açılan davada hâkim karşısına çıkan Uzan, yetkilisi olduğu Atasu Emlak ve Ticaret A.Ş.’de, Enis Zaimoğlu ve Hasan Pilav ile birlikte müşterek imza yetkilisi olduğunu belirterek, “Ben şirket işleriyle ilgilenmiyordum, Hakan Uzan bana Adabank’tan şirket için teminat mektubu alacağını söylemişti ancak bunun için şirkette bir karar alındı mı, herhangi bir şey imzaladım mı, bilmiyorum” dedi.

Hakan Uzan’ın halen eşi olduğunu ve Paris'te yaşadığını söyleyen Özlem Hanife Uzan, özel sebeplerden dolayı şimdiye kadar yurtdışından gelemediğini belirterek, “Savunma yapma amaçlı olarak geldim ve bundan sonraki süreçte de Hakan Uzan’a karşı boşanma davası açacağım. Bu davadan beraatimi talep ediyorum” dedi.

Mahkeme Özlem Hanife Uzan hakkındaki, kırmızı bülten ve kaçak kararını kaldırılıp yurtdışına çıkma yasağı koyarak serbest bırakılmasına karar verdi.

Son Güncelleme: 25.11.2016 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.