banner388
banner390
banner410
banner408

Gültekin Avcı Yakalandı !

Fethullahçı Terör Örgütü soruşturması genelinde bir süredir aranmakta olan eski savcı Gültekin Avcı, saklandığı evde yakalandı.

banner269

Gültekin Avcı Yakalandı !

Fethullahçı Terör Örgütü soruşturması genelinde bir süredir aranmakta olan eski savcı Gültekin Avcı, saklandığı evde yakalandı.

25 Ağustos 2016 Perşembe 11:21
Gültekin Avcı Yakalandı !

Fethullahçı Terör Örgütü soruşturması genelinde hakkında karar çıkan eski savcı ve avukat Gültekin Avcı, İzmir’in Karabağlar ilçesinde saklanmış olduğu evde, önceki gün yakalandı. Gültekin Avcı'nın dışında operasyonda babası İsmail Avcı'nın da yakalandığı açıklandı. Gözaltına alınmış olan baba ve oğul sorgulanmaları için İzmir’in Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

TUTUKLANARAK SERBEST BIRAKILMIŞTI
Eski savcı olan Gültekin Avcı İstanbul’un Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmüş olan Selam Tevhid Kumpası Soruşturması genelinde, geçmiş olduğumuz 18 Eylül'de İzmir'de yakalanmış ve İstanbul'da çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Kapatılmış olan Bugün gazetesi yazarı ile Bugün TV'nin yapımcısı, aynı zamanda da Samanyolu Yayın Grubunun Başkanı olan Hidayet Karaca'nın da avukatlığını yapmış olan Gültekin Avcı’nın, 9 ay boyunca tutuklu kalmasının ardından 9 Haziran 2016 tarihinde Selam Tevhit davasına bakmış olan İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki kapalı duruşmanın ardından serbest kalmıştı.
 

Son Güncelleme: 25.08.2016 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.