banner388

FETÖ'cülerin Zeki Planı Suya Düştü

FETÖ’cü 3 kişinin zekice planını Kuşadası polisi suya düşürdü.

FETÖ'cülerin Zeki Planı Suya Düştü

FETÖ’cü 3 kişinin zekice planını Kuşadası polisi suya düşürdü.

25 Ekim 2016 Salı 09:16
FETÖ'cülerin Zeki Planı Suya Düştü

Yasa dışı yollardan Yunanistan’ın Sisam adasına kaçma hazırlığı içerisindeki Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yöneticisi Kuşadası Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ile Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri ortak bir operasyonuyla yakalandı. 

Suriyeli olduklarını söyleyen 62 kişi içerisinde bulunan 3 kişinin durumlarından şüphelenen Kuşadası KOM ekipleri yaptıkları parmak izi incelemesinde çok iyi Arapça konuşan ve kendilerini de Suriyeli süsü veren 3 şahsın Suriyeli göçmen değil, Suriyeli kılığına bürünmüş ve Türkçe konuşmasını bilmelerine rağmen kesinlikle Türkçe konuşmayan şahısların Hataylı M.P, A.S.D ve A.U. olduklarını belirledi. 

Kaçak göçmen kılığına giren çok iyi Arapça konuşan 3 kişi sorgulamalarında suçlarını itiraf ederek, FETÖ sorgulamalarından dolayı Hatay’dan arandıklarını ve kaçak Suriyeli göçmenlerin arasına karışıp, Yunanistan’a kaçmayı planladıklarını itiraf ettiler. 

Son Güncelleme: 27.10.2016 17:03
Anahtar Kelimeler:
MülteciFetöKuşadası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.