banner388

Ben Ateş Ediyorum Onlar Ölüyor

Birçok Farklı Suçtan 4 Yıldır Aranan Zanlı İzmir'de Yapılan Operasyon Sonucu Yakalandı

Ben Ateş Ediyorum Onlar Ölüyor

Birçok Farklı Suçtan 4 Yıldır Aranan Zanlı İzmir'de Yapılan Operasyon Sonucu Yakalandı

28 Nisan 2016 Perşembe 13:33
Ben Ateş Ediyorum Onlar Ölüyor

2 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ, İKİ KİŞİYİ YARALADI

Aydın’ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Mahallesi’nde, 2012 yılında tartıştığı telefon bayii işletmecisini bıçaklayan, tartışma sırasında bıçakladığı şahsın araya giren babasını öldüren, ardından da Nazilli Yeni Sanayi Sitesi’nde bir iş yerini uzun namlulu silahla tarayarak bir kişinin ölümüne neden olan ve bir kadına tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edilen cinayet zanlısı Selman Ö.’nün (52) İzmir’de olduğu istihbaratı gelmişti.
 

4 YILDIR ARANIYORDU

İzmir Jandarma Komutanlığı ve Selçuk İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Selçuk ilçesine bağlı Havutçulu Mahallesi’nde 4 yıldır aranan zanlı Selman Ö.’yü takip edip, yapılan operasyonla kıskıvrak yakalamıştı. Operasyonda şahsa ait kalaşnikof, tabanca ve uyuşturucu maddelerde ele geçirildi. İfadesi alındıktan sonra Selçuk Adliyesi’ne sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak Buca Cezaevi’ne konulmuştu.
 
''BEN ATEŞ EDİYORUM ONLAR ÖLÜYOR''

Yapılan sorgularda zanlının jandarmada verdiği ifade ise dikkat çekti. Zanlı Selman Ö verdiği ifadede, "Oto boyacısı Bahri benden emanet tabanca istedi, verdim. Bir çocuğu yaralamış. Tabancayı da yakalatmış. Ona çok kızmıştım. Tartışma sırasında ateş ettim. Benim bir suçum yok. Ben ateş ediyorum, onlar ölüyor. Ben ne yapayım?" dedi.
 
Son Güncelleme: 28.04.2016 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.