banner388
banner390
banner410

Samsunspor sezon başından itibaren en etkili deplasman oyununu sergiledi ve göze gelen hoş futboluyla göz kamaştırdı.

Samsunspor sağlı, sollu ataklarla rakibin kalesine cesaretle giderek Altınordu oyuncularına nefes aldırmadı. Takım oyununu en güzel şekilde sahaya yansıtarak, ayağa pas, alışık olmadığımız şekilde orta saha presi ve defansta oynayan oyuncularımızın dikkatiyle mükemmele yakın futbolunu çok beğendim.

Sakatlıklarımız olmasına, futbolcularımızın sıralamada stresli bir durumda yer almasına karşın, lider ve sakin oyunuyla rakip takım Altınordu'yu şaşırttığını ve futbolunu körelttiğini görmüş olduk. Genç, dinamik ve çok koşan Altınordu ilk yarı boyunca kalemize nerdeyse gelemedi ve kalecisinin önemli kurtarışlarıyla farkın açılmasına izin vermeyerek Altınordu takımındaki en formda oyuncusu olmayı başardı, ancak yenilgiyi engelleyemedi.

Geçen haftaki yazımda da belirttiğim gibi taraftarımız asla karamsar olmamalı takımımızın iyi yolda olduğunu dile getirmiştim. Aldığımız beraberlikler veya mağlubiyetler bizi aldatmasın yeni kurulan bir takım olduğumuz için her hafta aynı performansı gösteremiyoruz. Sadece kendi evinizde oynadığımız karşılaşmalarda daha coşkulu, iştahlı panik yapmadan oyunumuzu kurgulamalıyız ve ana temayı faaliyete geçirmeliyiz. Lüften rica ediyorum eleştirilerimizi yaparken dozunu ayarlamalıyız, bu takım hepimizin ortak sevdası kazanılan galibiyetler liderliğe ve şahlanışa geçisin sinyali olduğunu Samsunspor'umuz bize göstermeye başlamıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.